Neke “hack”cake za svakoga ;)

Ko danas ne radi sa nekom vrstom tehnologije? Evo nekih trikova za android kako blokirati reklame za vreme igranja, proverite da li je uključeno neko preusmeravanje i još po nešto.

Na primer ako je sve u redu po defaultu bi trebalo da izgleda ovako:

U slučaju da je vaš telefon nedostupan a vi ne znate zašto proverite da li je uključeno preusmeravanje poziva ili poruka ukucavajući kod *#62″ i stisnite pozivanje. Na ekranu bi trebalo da se pojavi samo – Prosleđivanje poziva tj Govor i broj vašeg mobilnog operatera. To je ok.

Kompletnu listu sa preusmerenjem možete dobiti ukucavanjem koda *#21# i stisnite pozivanje naravno. Svi servisi bi trebali da budu – Not forwarded ako sami niste uključili neki od servisa.

Kod za brisanje svih preusmeravanja je ##002#

Ako ste izgubili telefon u kući a na vibraciji je što se naravno dešava, možete ga pronaći tako što pristupite sanekog drugog uređaja na GooglePlay>Android device manager> `Ring`.

Evo i jedno dobre cake za reklame. Ako stavite telefon u “airplane mode” neće vam više iskakati reklame. Takođe ako vam je baterija pri kraju a trebaće vam telefon kasnije nemojte ga gasiti već isto postavite airplane mode. Ako ugasite telefon više će potrošiti bateriju dok se bude palio.

Za one koji žele da skinu neki video sa youtube ne treba vam ništa od programa. Dovoljno je da ukucate “ss” između www. i youtube.

Na primer ovako: www.ssyoutube/ itd..

Ende. For now…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

5 komentara na “Neke “hack”cake za svakoga ;)”

Ostavite komentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2019 PC SERVIS-ER